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Challenge for food security in LAC: validation of rice farming practices to improve the efficient use of water

Ver versión en español. Reducing the vulnerability of small rice producers in Nicaragua, Costa Rica, and Panama through technological innovations and collaboration platforms was the central objective of the project. Specific actions emphasized food security and adaptation to climate change through efficient practices, related -in particular- to water and soil resources. The modality of the […]

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Improvement of animal production systems with emphasis on milk livestock in the Andean Region within the context of climate change

Ver versión en español. This project aimed to improve methane (CH4) and nitrous oxide (N2O) emissions quantification techniques. Furthermore, it intended to generate strategies to help mitigate these emissions in dual-purpose livestock in the Andean Region. This project was structured in five components. The first one consisted of biophysical and socioeconomic characterization of dairy production sites. […]

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Reto para la seguridad alimentaria en ALC: validación de prácticas agrícolas arroceras para mejorar el uso eficiente del agua.

Read english version. Reducir la vulnerabilidad del pequeño productor de arroz de Nicaragua, Costa Rica, y Panamá mediante innovaciones tecnológicas y plataformas de colaboración fue el objetivo central del proyecto. Las acciones del mismo enfatizaron seguridad alimentaria y adaptación al cambio climático mediante prácticas eficientes en el uso de recursos, en particular agua y suelo. […]

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